Sommarens projekt

Som ni kanske märkt så har vi skurit ner på verksamheten i restaurangen – och gör så över hela denna sommar. Visst tyckte vi om att ha en sommarsäsong så väl som vintersäsong på Spishyllan – men att köra både och tar lite på krafterna, och det är klart att om man räknar antalet besökare så är det lite mer ruljangs här i Branäs på vintern… Så, nu testar vi att göra så här. Känns bra för oss, hoppas det är ok för er också…:)

Men helt i sommardvala går vi inte – under juli & augusti har vi redan en hel del inplanerade event:

30 juni & 1 juli – HÖJESRALLYT, öppet båda kvällarna, boka gärna bord!

8 juli BACKA FLYG- & FORDONSTRÄFF på Backa Flygfält. Spishyllan finns på plats med fika & mat. Vi grillar både under dagen och kvällen – OBS föranmälan till kvällsfestens traditionsenliga grillbuffé obligatorisk!

14-15 juli RÅALOPPET!!! Spishyllan firar löparfest med deltagare och alla er som hejar på. Öppet både fredag och lördag kväll. Tema “laddarmiddag” på fredag & grillmiddag med bryggpub på lördag ?

24-25 juli – Spishyllan serverar mat i Rottneros Park (Berättarladan) under Västanå Folk Festival!

5-6 augusti Spishyllan på Sysslebäcks marknad!

Vi vill också passa på att uppdatera lite kring vad som händer i bryggeriet. För en trappa ner från Spishyllan är det verkligen inte paus i verksamheten. Snarare bubblande produktion!

Den första juni kan vi äntligen nå fler öltörstiga kunder – from då får vi nämligen plats på Systembolagets hyllor i Torsby, samt på centrallagret i Örebro (varifrån man kan beställa öl via beställningssortimentet/internet från hela Sverige). Vi ser mycket fram emot detta och hoppas att många fler ska köpa/dricka/gilla våra öl framöver ? Tanken är ju att när vi inte jobbar för fullt i köket – så kan vi röra desto mer i grytorna nere i bryggeriet! Och på så vis hålla liv i vår lilla business året runt!

Vill ni boka in oss för en grupp eller ett roligt event i Sommar – tveka inte att höra av er! Om vi är hemikring så hjälper vi gärna till med god mat och dryck! Ha det så fint allihopa – hoppas vi ses någon gång i sommar/höst – och så klart många gånger nästa vinter! kram!