Nya flingor! SNART är det JUL!

Det snöar! 20 oktober och vitt på marken 🙂 Det om något är ett konkret tecken till Spishyllans webmaster att sätta fart på maskineriet igen!

Spishyllefolket har en massa förhoppningar och ett uppdämt behov av ”häng efter sväng”, pizzabonanza, grill-os, brasmys, bryggpub osv osv.  Vi längtar efter er – våra gäster!

Det blev ett så snöpligt slut på förra säsongen… Nu planerar vi för den bästa vintern! Förutsättningar, regler, restriktioner, moral och etik spelar så klart in. Men vi ska göra allt som står i vår makt för att tillföra det där lilla extra till er vinterupplevelse i Branäs!

Vill ni äta julbord hos oss så planerar vi att ha två mysiga sittningar på julafton, som vanligt. (Förutsatt att corona-viruset hålls i schack och det inte blir några nya riktlinjer el restriktioner från myndigheterna) Just nu planerar vi i alla fall för lite färre gäster per sittning och lite mer styrning på logistik och hygien kring julbordet – allt för att göra ert besök säkert och gott!

Julbord på julafton:

Lunchsittning 12-15, Middagssittning 17-20,

550 kr/vuxen, 160 kr/barn

Endast bordsbokningar. Ring eller skicka email till oss om ni vill komma!

Vi kommer även i år att erbjuda ett lite mindre julbord för take away – som ni hämtar på Spishyllan den 23/12 kl 15-17. Ett lika vällagat julbord med råvaror och inspiration från värmländsk skog & mark – sill, lax, kallskuret, skinka, köttbullar, janssons, revbensspjäll, bröd, ost…mm & julig efterrätt! – hela paketet, smart förpackat så att alla i sällskapet både hinner några åk i backen och njuta av julmaten hemma i stugan! 360 kr/pp, 130 kr/barn 4-11 år

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest