Boende i Branäs

För att komma riktigt nära Spishyllan under din vistelse i Branäs ska du välja området Ljunghyllan 😉 Via Amundsbacken tar du dig enkelt och snabbt ner till gondolliften där du sen har tillgång till alla Branäs skidbackar. Vi hjälper till att förmedla boende i vårt område. Ring eller maila oss för information om priser och tillgänglighet! 

Ljungvägen 14B

Branäs

Ljungvägen 14B är en fin nybyggd timmerstuga med sex sovrum och totalt 12 sängplatser,  två badrum med dusch och WC + en extra toalett. Stort allrum med tv uppe och stort allrum nere med tv, plats för goda middagar och skönt soffhäng framför braskaminen! Två av sovrummen har dubbelsäng,  tre sovrum har dubbla enkelsängar  och ett sovrum har våningssäng. Spjälsäng + barnstol finns. Köket är modernt och fullt utrustat. Dubbla soffhörnor och en tv på respektive våning gör också livet lite enklare och gladare om man är många viljor med olika intressen på plats.

 • 12 gäster
 • 6 sovrum
 • 2,5 badrum
 • 100 m till spishyllan

Allrum
Stort allrum med braskamin och TV nere, allrum med TV uppe.

Kök
Fullt utrustat. Diskmaskin och mikrovågsugn finns.

Sovrum
Två av sovrummen har dubbelsäng, tre av sovrummen har dubbla enkelsängar, ett sovrum har våningssäng.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en extra toalett

Övrigt
Braskamin, spjälsäng och barnstol.

Prislista Hyra vintern 18-19

Ljungvägen 29 A&B

Branäs

Bästa läget i Branäs?! Ljungvägen 29 A & B ligger mitt i naturen samtidigt som huset är närmsta granne med både Spishyllan restaurang/bryggeri/vedugnspizza & Amundsbacken -Ski in/Ski out på riktigt! Här bor ni i ett splitter nytt & stilrent suterränghus i trä. Spegelvänd planlösning och likadan inredning i båda lägenheterna – fräscht och mysigt med hög standard och bästa komfort! Fyra sovrum, varav tre med dubbelsäng och ett med våningssäng plus en bra bäddsoffa för två i allrummet en trappa ner. (Ett sovrum med dubbelsäng i entréplan, resten nere) Ett badrum med wc och dusch på varje plan. Stort allrum med matsalsdel & soffhörna & tv i entréplan och ett extra  sällskapsrum med bäddsoffa & tv nere. I sutterängplanet finns även bastu för härlig upptining av frusna tår på kvällskvisten 🙂 En barnstol finns i vardera lägenhet och tillgång till resesäng för barn kan ordnas på förfrågan. Stor och ljus hall med bra förvaring för hjälmar och vinterkläder. Golvvärme i hela huset. Skidförråd utanför dörren! Köket är fullt utrustat med kyl/frys, induktionsspis, ugn, micro, diskmaskin, vattenkokare, våffeljärn mm. På det stora hela kommer ni att ha det väldigt väldigt gott & bra i detta finfina boende. Passa på!

 • 8 +2 gäster
 • 4 sovrum
 • 2 badrum
 • 100 m till spishyllan

Allrum
Ett vardagsrum/sällskapsrum/allrum med tv i varje plan! Stort & luftigt med öppen planlösning till kök och matsal på entréplan – Mysigt och varmt  – med bäddsoffa för två nere

Kök
Fullt utrustat. Diskmaskin, mikrovågsugn, kyl, frys, kaffekokare, våffeljärn mm.

Sovrum
Tre av sovrummen har dubbelsäng, ett har våningssäng.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch.

Övrigt
100 meter till Amundsbacken – ski in/out! Resesäng och barnstol. Parkering för två bilar.

Prislista hyra vintern 18-19

Ljungvägen 29B

Branäs

Ljungvägen 29B är en fin nybyggd timmerstuga med sex sovrum och totalt 12 sängplatser,  två badrum med dusch och WC + en extra toalett. Stort allrum med tv uppe och stort allrum nere med tv, plats för goda middagar och skönt soffhäng framför braskaminen! Två av sovrummen har dubbelsäng,  tre sovrum har dubbla enkelsängar  och ett sovrum har våningssäng. Spjälsäng + barnstol finns. Köket är modernt och fullt utrustat. Dubbla soffhörnor och en tv på respektive våning gör också livet lite enklare och gladare om man är många viljor med olika intressen på plats.

 • 12 gäster
 • 6 sovrum
 • 2,5 badrum
 • 100 m till spishyllan

Allrum
Stort allrum med braskamin och TV nere, allrum med TV uppe.

Kök
Fullt utrustat. Diskmaskin och mikrovågsugn finns.

Sovrum
Två av sovrummen har dubbelsäng, tre av sovrummen har dubbla enkelsängar, ett sovrum har våningssäng.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en extra toalett

Övrigt
Braskamin, spjälsäng och barnstol.

Loftet Spishyllan

Branäs

OBS! Loftet är uthyrt/bokat hela vintersäsongen 2017-18

Spishyllans egna fina boende ligger bara en trappa upp från Bistron, det absolut närmaste boendet från Spishyllan sett! Det är en fullt utrustad, modern, mysig lägenhet med 6 – 7 bäddar. Loftlägenheten är ljus & har öppen planlösning mellan kök, hall & sällskapsrum. Stora sovrummet har en skön dubbelsäng, en våningssäng plus en tresitssoffa. Det mindre sovrummet har två sängar som går att möblera efter tycke. Hela lägenheten är ca 75 kvm och förutom stort kök, sällskapsrum och sovrum finns så klart ett fräscht badrum med wc & dusch + förråd med gott om plats för skidor, packning, fritidsutrustning mm. Balkong i söderläge med utsikt mot Branäs skidbackar, bara 200 meter bort! När snön lagt ett vitt täcke över vår hylla är det bästa ski in/ ski out från både boendet och restaurangen. Och året runt bor du med vacker skog och vild natur in på husknuten. Sommartid ligger Spishyllan inbäddad bland björklöv & granskog &  det finns fina möjligheter att avnjuta mat och dryck i både morgon och kvällssol på någon av våra soldäck/verandor. Till Klarälven är det bara ca 500 m fågelvägen – och  ”Branässtranna” med finkornig sandstrand och Vildmark i Värmlands Base Camp för flottfärder och kanotäventyr  ligger bara tio minuters promenad bort. Detta, och så mycket mer kan Spishyllan med omnejd bjuda på! Kontakta oss för frågor/bokningar.

 • 6 + 1 gäster
 • 2 sovrum
 • 1 badrum
 • 0m till spishyllan

Allrum
Allrum med öppen planlösning mot kök

Kök
Fullt utrustat. Diskmaskin och mikrovågsugn finns.

Sovrum
Det stora sovrummet har dubbelsäng + våningsäng, det mindre har en våningssäng.

Badrum
Boendet har ett badrum med WC och dusch.

Övrigt
Balkong i söderläge med utsikt mot Branäs backar. Förråd. Ski in / Ski out 200 m. Area 75 kvm.

Att göra i Branäs

Som locals av dalen & bygden här uppe – så kan vi tipsa om eller ordna aktiviteter, äventyr, intressanta platser, personer, kända och okända sevärdheter i vår utmark. Kom in på Spishyllan så hjälper vi gärna till!

Lokala Stugförmedlare & andra samarbeten