Lilla Julbordet Take Away – favorit i repris!

Redan förra året blev vårt erbjudande populärt – och vi langade iväg en hel massa julbord dan för dan! ”Take away julbord” ligger nog lite i tiden 😉 För vem vill inte duka fram & njuta av ett gediget värmländskt julbord på Julafton (utan att ha tillbringat senaste veckan med att egenhändigt stoppa korv, röka, …

Lilla Julbordet Take Away – favorit i repris!Läs mer »

Smaka på Värmland på Gustafsvik 28-29/9

Under helgen 28-29 september slår Gustafsvik upp portarna för årets Smaka på Värmland – matfestivalen där du kan ta del av det lokala utbudet från värmländska matproducenter. Under förra året besökte ca 8000 personer evenemanget och vi hoppas att många hittar ut till fantastiska Gustafsvik även detta år! Smaka på Värmland gästas detta år av …

Smaka på Värmland på Gustafsvik 28-29/9Läs mer »

Caféet är öppet – Välkomna!

Nu är sommaren här & Spishyllan har flyttat till Gustafsvik! (OBS! Tillfälligt, för man kan kanske säga att vi flyttat till vårt sommarställe… till vintern flyttar vi hem till Branäs igen!) I den västra flygeln i Gustafsviks Herrgårdspark serveras nu hembakade sötebröd och rejäla smörgåsar, soppa och sallader & godaste sommarmaten – precis allt det …

Caféet är öppet – Välkomna!Läs mer »

PÅSKFEST på Hyllan

Snart är den här igen, den Glada Påsken! Och iom den har vi slutspurt på Spishyllan: På påskafton kör vi traditionsenlig Påskbuffé med MUSIKQUIZ till efterrätt. Öppet från 11.30! Boka bord! Vill ni hellre äta påskmiddag hos oss så har vi en fin buffé med påskspecialiteter även på kvällen. Á la carte denna vinterns sista …

PÅSKFEST på HyllanLäs mer »

Jullovet 18-19!

Snart är det jul igen…& då brakar det så klart loss på Spishyllan igen! Vi öppnar när liftarna i Amundsbacken öppnar (förhoppnignsvis den 20/12!) De första dagarna – 20-23 december smyger vi igång med sopplunch (två sorters soppa plus surdegsbröd, smör och sallad) & goda, rykande heta pizzor direkt från vedugnen! 24/12 Julafton endast förbokade …

Jullovet 18-19!Läs mer »

Sommarbuffé i det gröna!

När solen lyser som bäst flyttar vi ut köket! Vecka 29 & 30 dukar Spishyllan upp en somrig lunchbuffé vid grillplatsen på Branäsänga/Branäs strand. Måndag, tisdag, torsdag och lördag 11.30-13.30 förutsatt att solen fortsätter dela med sig generöst av värme och badväder! Flottarturister och ôppadalinger, långväga gäster och grannfôlk – hjärtligt välkomna på utelunch! Mat …

Sommarbuffé i det gröna!Läs mer »

Sommar 2018!

Fantastisk vår vi haft! Tänker & hoppas att en säsong som börjat så bra – bara kan bli än bättre i semestertider! Spishyllan öppnar portarna officiellt igen den 29/6, och from denna helg har vi helgöppet fredag, lördag & söndag. Just öppningshelgen blir ju extra allt som vanligt med maxad rally-x i Hölje! Men äta …

Sommar 2018!Läs mer »

Mellan säsongerna…

Nu har vi sotat skorstenen, skurat golv (och tak!) och putsat silvret (nästan…hehe). Ingen mer vedugnspizza på ett tag…och surdegen får vila gott i kylen. Spisbryggeriet däremot, går in i en hektisk fas! Mer öl till Folket 🙂 Ni hänger väl med i debatten kring gårdsförsäljning? Inte för att vi vill prata politik…men att kunna …

Mellan säsongerna…Läs mer »

Slutspurt

Sista blaskiga vinterveckan 2018 – men vilken vinter vi haft! Vi tackar så hjärtligast för alla trevliga besök – ni gäster är det som gör Spishyllan! Planen är att stänga några veckor from sön 15/4. Vi har inte riktigt hunnit utvärdera vintern och planera sommaren än – men den mammalediga vdn är iaf back in …

SlutspurtLäs mer »

Snart smäller det!

Den 26/12 öppnar Spishyllan för säsongen! På julafton har vi öppet för bokade bord och på juldagen vilar vi. Men på annandagen är ni hjärtligt välkomna på lunch eller middag på hyllan! Ring och boka bord till kvällen – vi håller endast öppet om vi får in några bokningar denna första kväll. Kolla in menysidan …

Snart smäller det!Läs mer »

Spishyllans Julbord

Spishyllan hälsar er hjärtligt välkomna till årets julbordssittningar! From 1 december håller vi öppet fredagar och lördagar (endast bokade bord). Om intresse finns dukar vi även upp en enklare julbuffé vid lunchtid på söndagarna. Grupper och större sällskap är så klart välkomna att boka in andra dagar/kvällar under advent : Julbord 495 kr/pp (Barn 150 …

Spishyllans JulbordLäs mer »

Sommarens projekt

Som ni kanske märkt så har vi skurit ner på verksamheten i restaurangen – och gör så över hela denna sommar. Visst tyckte vi om att ha en sommarsäsong så väl som vintersäsong på Spishyllan – men att köra både och tar lite på krafterna, och det är klart att om man räknar antalet besökare …

Sommarens projektLäs mer »

Glad Påsk – Ska det så klart bli!

Emma planerar för strålande sol och lammgrillning på framsidan. Det blir hur som helst bufféservering (precis som vanligt) – antingen med kombon nygrillat från utegrillen eller, om vädret trilskas – från inneköket. Lite påsktema med lax, ägg, prinskorv, potatis och fräscha sallader har vi också på buffén, samt nybakt bröd, smör och ost! För denna …

Glad Påsk – Ska det så klart bli!Läs mer »

Är du nöjd?

Spishyllan vill veta mer om hur våra gäster upplever sina besök hos oss. Därför gör vi en enkät-undersökning. Hoppas du kan tänka dig att dela med dig av dina åsikter & tankar om oss, vår mat och vår miljö ? Klicka här för att fylla i vår enkät! Tack för dina svar!

Vill du läsa mer om vad vi gjort genom åren?

Du hittar fler inlägg från Spishyllan och Spisbryggeriet genom att välja tidsperiod i Arkiv-menyn.

Arkiv