Midvintertider i Januari

From vecka 2 till vecka 5 så brukar det vara lugnare i backarna och färre hungriga matgäster hos oss. Därför begränsar vi öppettiderna något under dessa veckor – för att maxa lite längre fram i vinter ?

Lunch onsdag – lördag 11.30-15.00. Middagar & pub på onsdagar och torsdagar (vid förbokningar) och alltid öppet eftermiddag & kväll på fredagar och lördagar. Men som sagts tidigare, ring gärna och boka bord även om ni vill komma en “vanlig” fredag eller lördag. Vi är ju ett litet gäng på Spishyllan och försöker planera kvällarna för att kunna ge er bästa möjliga service!

Sen är det några speciella datum för oss under januari:

11/1 – Vi håller ölprovning med tilltugg för ett glatt ölintresserat & törstigt gäng. Pga detta event har vi inte möjlighet att ta emot bokningar till kvällen.

19 alt. 20/1 Spishyllan är abonnerad kvällstid för ett stort gäng rallykillar/tjejer, män/damer ?

27/1 Spishyllan abonnerad för Bröllopsfest på kvällen!

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest