Glad Påsk – Ska det så klart bli!

Emma planerar för strålande sol och lammgrillning på framsidan. Det blir hur som helst bufféservering (precis som vanligt) – antingen med kombon nygrillat från utegrillen eller, om vädret trilskas – från inneköket. Lite påsktema med lax, ägg, prinskorv, potatis och fräscha sallader har vi också på buffén, samt nybakt bröd, smör och ost! För denna fest tar vi 220 kr/pp (halva priset för barn) eller barnportion prinskorv & tillbehör för 65:-.

Cirka kl 13.30 drar Maria Jacobsson och Marlene Sundberg igång påskens bästa Livemusikquiz! Gratis deltagande för alla Spishyllans gäster :).

Boka gärna bord – det brukar bli trångt. Men det finns hjärterum & stjärterum för många än! Välkomna alla påskfirare, till denna, vår vinterfinal för detta år. Påskafton är vår sista öppetdag för säsongen, sen tar vi “semester” (eller jobbar vidare med allt det där som hör krögare och ölbryggande till bakom kulisserna!). GLAD PÅSK!

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest