Slutspurt

Sista blaskiga vinterveckan 2018 – men vilken vinter vi haft!

Vi tackar så hjärtligast för alla trevliga besök – ni gäster är det som gör Spishyllan!

Planen är att stänga några veckor from sön 15/4. Vi har inte riktigt hunnit utvärdera vintern och planera sommaren än – men den mammalediga vdn är iaf back in business och sugen på nya satsningar 🙂

Nu är tid för utveckling och nya tokiga idéer – kanske främst i källaren… Bryggeriet har fått stå på undantag lite denna intensiva vinter. Men nu ska det få knoppas och blomma ut ordentligt! Vi har en liten lokalpatriotisk grej på gång… och flera idéer på nya goda drycker, så klart. Dessutom har vi en NY HEMSIDA under konstruktion – nere i södern (Karlstad) sitter vår bästa Marlene och knåpar. Snart smäller det!

From den 14/5 har vi bokade uppdrag ca två veckor framåt – och befinner oss på Spishyllan dagligen. Så hör gärna av er om ni har något kul (som skulle kunna inkludera uppdrag av Spishyllan) på G!

När det gäller sommarsäsongen så funderar vi på att hålla vedugnen och kanske även grillen igång på helgerna – tar gärna emot feedback på den tanken! Vill ni ha – behövs ni en lokal krog och bryggpub i Branäs sommartid?

För nu säger vi som vanligt – Ahhh. Det var en fantastiskt vinter, men du är varmt välkommen VÅR!

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest