Mellan säsongerna…

Nu har vi sotat skorstenen, skurat golv (och tak!) och putsat silvret (nästan…hehe). Ingen mer vedugnspizza på ett tag…och surdegen får vila gott i kylen. Spisbryggeriet däremot, går in i en hektisk fas! Mer öl till Folket 🙂

Ni hänger väl med i debatten kring gårdsförsäljning? Inte för att vi vill prata politik…men att kunna köpa sig ett sexpack direkt från det lokala bryggeriet på fredag eftermiddag, det hade väl inte varit så dumt, nu när grillar och utemöbler ska fram igen, så säg?

Spishyllan har stängt fram till rally-x-en sista helgen i juni. Men vi öppnar en och annan dag för speciella event och kalas, så hör gärna av er om ni har nåt i tankarna som vi kanske skulle kunna hjälpa till med.
14-18 & 21-25 maj har vi öppet dagligen för en gruppbokning med helpension, så om ni skulle önska besöka Spishyllan någon av dessa dagar så skulle det säkert gå att ordna. Vi kommer inte ha en stor meny – men servera god frukost, lunch & middag varje dag!

From. 29/6 planerar vi ha öppet fredag, lördag och söndag (söndagspizza! :)) hela juli och augusti. Men håll utkik – just nu känns sommaren ganska långt bort, så det skulle kunna dyka upp ändringar.
7/7 kommer vi iaf i vanlig ordning vara på turné – på Backa Flyg- och fordonsträff!
14/7 Springer hela dalen(?!) RÅALOPPET. Spisbryggeriet sponsrar redig sportdryck och håller öppet för grillmiddag på kvällen
Mer sommarinfo kommer…

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest