Caféet är öppet – Välkomna!

Nu är sommaren här & Spishyllan har flyttat till Gustafsvik! (OBS! Tillfälligt, för man kan kanske säga att vi flyttat till vårt sommarställe… till vintern flyttar vi hem till Branäs igen!)

I den västra flygeln i Gustafsviks Herrgårdspark serveras nu hembakade sötebröd och rejäla smörgåsar, soppa och sallader & godaste sommarmaten – precis allt det där som ni förhoppningsvis längtar efter en solig (eller regnig) försommardag när fikasuget…eller hungern infinner sig. Fr.o.m. 1 juni kan ni även avnjuta öl från vårt eget SPISBRYGGERIET eller ett glas bubbel eller vin i vårt café! Kan detta bli Kristinehamns bästa häng i sommar, mån tro?

Så tveka inte, låt begär, hunger och törst styra er mot Spishyllans Trädgårdscafé. Vi har öppet onsdag – söndag kl. 11-17, hela sommaren! Varmt välkomna hälsar Emma & Sofia!

(Sofia, som i Sofia Nygren, Spishyllans bästa servis och alltiallo som kommer att vara vårt unga friska ansikte utåt i sommar. Allt medan medan den gamla vanliga Sofia Nydahl, vd och “vid pennan” för detta inlägg, gör sitt bästa för att assistera caféet med bakverk och jobba från kontoret hemma i dalen, Branäs. Alla kan ju inte bara dra iväg till sommarstället, någon måste ju vara hemma och sköta om gården också ;))

Ring oss på vanliga numret 0564-43200 (som är vidarekopplat till Kristinehamn i sommar!)

Eller slå Emma en pling på 073 – 0347567

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest