Smaka på Värmland på Gustafsvik 28-29/9

Under helgen 28-29 september slår Gustafsvik upp portarna för årets Smaka på Värmland – matfestivalen där du kan ta del av det lokala utbudet från värmländska matproducenter. Under förra året besökte ca 8000 personer evenemanget och vi hoppas att många hittar ut till fantastiska Gustafsvik även detta år!

Smaka på Värmland gästas detta år av Bagarlandslaget som kommer prata om och baka surdeg, stjärnkocken Ulrika Bryding pratar om hållbar mat, Expedition Robinson vinnaren Alexandra Zazzi inspirerar med utgångspunkt i det italienska köket. Ett 50-tal lokala utställare, stora etablerade och små uppstickare visar sina produkter, årets matentreprenör koras samt titlarna Grön Mästerkock & Grön Minikock. På lördagskvällen kommer Åsa (Nissebo Trädgård) och hennes band Happy Harry & the Hobos att underhålla under den värmländska grisfesten.

Massor av spännande aktiviteter, inspiration och välsmakande matmöten. Spishyllans Trädgårdscafé håller givetvis öppet hela helgen, varmt välkomna till Gustafsviks Herrgårdspark

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest