Just nu…Corona

Kära ni som vill besöka vår restaurang/bryggpub de närmsta dagarna:

Ring eller maila oss gärna med frågor, idéer och eventuella beställningar. Vi vill inget hellre än att fortsätta erbjuda god mat till hungriga gäster! Just nu vet vi inte hur vi ska göra med fortsatta öppettider. Återkommer inom kort!

Vi hade ju alla hoppats på en skön final i solen. Kalla drycker på solsidan av Spishyllan, musik, sorl och kanske lite skrål ut över dalgången med Påskafton som en sista superfest! Men just nu är det alldeles för tyst på vår hylla. Vi inväntar besked & har onda aningar om vad som komma skall. Tyvärr tog den här vintersäsongen tvärstopp.

Men vi kommer igen! Håll er friska och njut vårsol varhelst ni är, så ses vi på andra sidan krisen! kram kram

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest