Nya flingor! SNART är det JUL!

Det snöar! 20 oktober och vitt på marken 🙂 Det om något är ett konkret tecken till Spishyllans webmaster att sätta fart på maskineriet igen!

Spishyllefolket har en massa förhoppningar och ett uppdämt behov av “häng efter sväng”, pizzabonanza, grill-os, brasmys, bryggpub osv osv.  Vi längtar efter er – våra gäster!

Det blev ett så snöpligt slut på förra säsongen… Nu planerar vi för den bästa vintern! Förutsättningar, regler, restriktioner, moral och etik spelar så klart in. Men vi ska göra allt som står i vår makt för att tillföra det där lilla extra till er vinterupplevelse i Branäs!

Vill ni äta vårt julbord så erbjuder vi i år take away som ni hämtar på Spishyllan den 23/12 kl 15-17. Ett vällagat julbord med råvaror och inspiration från värmländsk skog & mark – sill, lax, kallskuret, skinka, köttbullar, janssons, revbensspjäll, bröd, ost…mm & julig efterrätt! – hela paketet, smart förpackat så att alla i sällskapet både hinner några åk i backen och njuta av julmaten hemma i stugan! 350 kr/pp, 130 kr/barn 4-11 år

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest