Nyårssupé på Spishyllan
Endast bordsbokning, ankomst från 16.00-18.30.
Pris 650 kr/per person / Barn (4-11 år) 300 kr.
Nyårssupé: Bubblig Välkomstdrink. Förrätt: Vänerlöjrom & Grön ”pannacotta” med egenodlad grön- och svartkål & färska örter. Till detta – knaprig ostpinne på vällagrad ko-ost från Lakene. Varmrätt: Grillad älgbiff serverad med rotfruktsterrine, kantarellsås & hjortronchutney. Efterrätt: Lingon-pavlova med kolasås & mörk chokladcrisp.
Barnsupé: Förrätt: Hemgjorda palsternackschips, grönsaker & dipp. Varmrätt: Grillad älgbiff serverad med ugnsrostad potatis el pommes och snäll gräddsås. Efterrätt: Skogsbärs-Pavlova med kolasås, hallon & chokladkrisp.

Nyårssupé för Take Away/ Catering
Pris 580 kr/per person / Barn (4-11 år) 220 kr. Utkörning: 100 kr (ungefärlig tid för leverans bestäms vid bokning).

Nyårssupé: Förrätt: Vänerlöjrom & Grön ”pannacotta” med egenodlad grön- och svartkål & färska örter. Till detta – knaprig ostpinne på vällagrad ko-ost från Lakene. Varmrätt: Tjälknöl på älg serverad med rotfruktsterrinne, kantarellsås & hjortronchutney (ni värmer rotfruktsterrin & sås själva, köttet är kallskuret). Efterrätt: Lingon-pavlova med kolasås & mörk chokladcrisp.
Barnsupé: Förrätt: Hemgjorda palsternackschips, grönsaker & dipp. Varmrätt: Tjälknöl på älg serverad med ugnsrostad potatis el pommes och snäll gräddsås. Efterrätt: Skogsbärs-Pavlova med kolasås, hallon & chokladkrisp.