SURF BRANÄS!

Spishyllan surfar vidare – & i sommar satsat vi på något nytt! Surfing i ordets rätta bemärkelse: en sport där en person med hjälp av en surfbräda glider på vattenytan på framsidan av en våg. Vi tänjer lite på begreppet, för har man inga vågor, så får det gå det lika bra med en strömmande Klarälv! Huvudsaken, tycker vi, är den härliga känslan av att glida fram nästan friktionslöst i vattnet och att bli ett med sin bräda här och nu. SURF BRANÄS innebär att surfa förbi Branäsberget. Att på en älv, i en dal mellan berg och skog i Nordligaste Värmland glida fram på en bräda. Mindre aggresivt, mer rofyllt än annan surf. SUP på Klarälven – inga vågor, bara flyt!

From 1 juli kan du hyra SUP av SURF BRANÄS/ Spishyllan!

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest